Industrinetværket godt igang!

Type: 

Hvad kan industriens ledere lære af militær ledelse?

 

Første møde i ErhvervGribskovs IndustriNetværk bød på erfaringsudveksling om ledelse. Der var oplæg ved Susanne Teglkamp, der har en baggrund som oberstløjtnant af reserven, kommunaldirektør, personalechef og iværksætter.

Susanne fortalte om sine erfaringer fra militæret og hvordan hun brugte dem i sit civile liv. Det var absolut noget, netværket kunne forholde sig til. Mange havde selv været i militæret. Alle havde mange års ledelseserfaring. Det gav gode drøftelser.

Blandt medlemmerne er virksomheder som Nordkysten, MetroTherm, SCAN Factory, Brdr. Petersen, Sørensen Biler, JMV Rengøring, Ferdinandsen og SST-Partner, samt vores kommunaldirektør, for vi har faktisk en administration, der gør en stor indsats for at komme tættere på virksomhederne med en servicekultur. 

Ligesom ved TurismeErhvervsNetværket, åbningen af Gribskov Iværksætterhotel og fabrik mm, så blev maden leveret af lokale medlemmer af ErhvervGribskov. Café Schwaner leverede maden, hvor kødet kom fra Kødsnedkeren og krydderurterne fra Esrum Kloster. Det var lækkert. God værdi og til rimelige priser. Vi handler lokalt.